Om u een goed beeld te kunnen geven van onze school organiseren wij rondleidingen op de verschillende Vliegers voor ouders die zich aan het oriënteren zijn op het kiezen van een basisschool voor hun (kind)eren. In het schema hieronder ziet u wanneer en op welke locatie er een rondleiding is. U kunt zich hiervoor aanmelden door onderstaand aanmeldformulier te downloaden, in te vullen en als bijlage te mailen naar: las.vlieger@catent.nl

Mocht uw voorkeur onverhoopt volgeboekt zijn, dan ontvangt u van ons een tegenvoorstel. Is er wel ruimte op de dag van uw voorkeur, dan heten we u van harte welkom en ontvangt u van ons schriftelijke bevestiging, inclusief een digitale schoolgids en alvast ons aanmeldingsformulier basisschool.

Met het oog op kosten- en milieubesparing sturen wij u deze bestanden het liefst digitaal toe. Mocht u hier bezwaar tegen hebben dan kunt u dit in uw mail aangeven.

Rondleidingsdata voor nieuwe ouders schooljaar 2019-2020:

26 februari 2020

 

9:00 uur

5 juni 2020

 

9:00 uur

Alle rondleidingen beginnen om 09.00 uur en duren ongeveer een uur mede afhankelijk van de groepsgrootte. Tijdens alle rondleidingen wordt het verhaal ten aanzien van beleid en visie besproken.

Voor het aanmelden van uw kind kunt u contact opnemen met school. Aanmelden kan vanaf 3 jaar, eerdere aanmelding wordt gezien als vooraanmelding (nog geen sprake van plaatsingsprocedure). 


logo

KBS De Vlieger 1

 
Directeur: E. (Ellen) Zwakenberg
Papaverweg 57
8042 ED Zwolle

 
 
038-4210097 (optie 1)
 
 
directie.vlieger1@catent.nl