Zoeken

images/iacf2.jpg

KBS De Vlieger 1

Welkom op de site van Vlieger 1. Vlieger 1 is een kleinschalige school in de wijk Westenholte, waar kinderen en ouders elkaar kennen. De kleinschaligheid maakt de school voor kinderen overzichtelijk. Structuur en voorspelbaarheid zijn belangrijke pijlers. Op onze school hebben we aandacht en aanbod voor zowel 'hoogvliegers' als 'laagvliegers'. Zorgen voor een continue ontwikkeling van de leerlingen, op welk niveau een kind ook functioneert, is ons speerpunt. Daarbij besteden wij ook veel aandacht aan het goed in je vel zitten en het samen vormen van een fijne groep. Wij gebruiken hiervoor de KiVa methode. KiVa is een methode tegen pesten welke ontwikkeld is in Finland en aangepast is voor het Nederlandse onderwijs door de Rijks Universiteit Groningen.

 

 

Het team bestaat uit zeer toegewijde leerkrachten, die elke dag het beste uit de kinderen willen halen en hier veel tijd en energie in steken. Zij hechten veel waarde aan een goede relatie met ouders en er is nauw contact tussen ouders en school. Veel kijkplezier op onze site!

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de directeur, Ellen Zwakenberg via het nummer 038-4210097 (kies voor optie 1) of via directie.vlieger1@catent.nl

Vriendelijke groeten van het team van Vlieger 1


Bel direct Contact

Volg ons op twitter

360 graden virtuele tour

Neem een kijkje in de school en proef de sfeer van Vlieger 1! 


Klik hier voor de tour!
 
image

Vlieger 1, 2, 3 en 4

Naast Vlieger 1 kennen we ook Vlieger 2, 3 en 4. Deze scholen bevinden zich in Stadshagen.

We zijn allen uniek, maar waar we kunnen werken we samen om het beste uit de school te halen.

Naar de kaart

Stichting Catent

Onze school maakt deel uit van Stichting Catent. Het College van Bestuur van de Stichting vormt het bevoegd gezag van 34 basisscholen. Catent staat voor “ontwikkelen met passie”. Meer informatie vindt u op de website van Catent.

catent.nl

Lees alles over Vlieger 1

Het doel van de schoolgids is om u als ouder te informeren over de organisatie van onze school. De schoolgids biedt ouders die nog moeten kiezen de gelegenheid om te bezien welke school het best past bij hun kind en bij hun visie als ouder. Ons schoolplan beschrijft, binnen de kaders van het Strategisch beleidsplan van Stichting Catent, in de eerste plaats onze kwaliteit: onze missie, onze visie en de daaraan gekoppelde doelen. 

Lees al onze documenten

logo

KBS De Vlieger 1

 
Directeur: E. (Ellen) Zwakenberg
Papaverweg 57
8042 ED Zwolle

 
 
038-4210097 (optie 1)
 
 
directie.vlieger1@catent.nl